Information omkring Vores Aars bestillingsside

Hvem kan modtage varer og hvad koster det?

Det er gratis, at få leveret varer til alle husstande i postnummer 9600 (den gamle Aars Kommune). Dette gælder foreløbig indtil 31. maj 2020.
Vi kører kun ud med ordrer over kr. 200,-.

Ved bestillinger under kr. 200,- eller udenfor postnummer 9600 er det muligt at afhente varen i butikken eller aftale nærmere om levering med den enkelte butik.

Hvilke butikker kan jeg få leveret varer fra?

Du kan få leveret varer fra et udvalg af medlemsbutikkerne i Aars Handelsstandsforeningen.

Hvordan bestiller og betaler jeg?

Du bestiller dine varer her på siden. Når du har trykket bekræft, modtager du en ordrebekræftelse på mail. Her betaler du for dine varer via MobilePay direkte til butikken. VIGTIGT – du SKAL skrive dit navn i MobilePay-teksten, så butikken kan genkende din ordre. Du kan også kontakte den enkelte butik direkte for bestilling af et bredere sortiment af varer.

1-2 dages levering i 9600 (den gamle Aars Kommune). Der kan ikke aftales et fast leveringstidspunkt. Ved bestillinger udenfor postnummer 9600 er det muligt at afhente varen i butikken eller aftale nærmere om levering med den enkelte butik.

Hvordan og hvornår får jeg mine varer?

1-2 dages levering i postnummer 9600 – i weekenden bringer vi ikke varer ud.
Der kan ikke aftales et fast leveringstidspunkt. Varerne leveres til din hoveddør.
Vi ringer/banker på og sætter varerne ved døren. Så snart varen er stillet ved din hoveddør, er varen dit ansvar. Aars Handelsstandsforening eller butikken kan ikke gøres ansvarlig for varen herefter.

Ved bestillinger udenfor postnummer 9600 er det muligt at afhente varen i butikken eller aftale nærmere om levering med den enkelte butik.

Hvem står bag?

Det er Aars Handelsstandsforening, som frivilligt hjælper butikkerne med at bringe varer ud til kunder i postnummer 9600 (den gamle Aars Kommune). Ved bestillinger udenfor postnummer 9600 er det muligt at afhente varen i butikken eller aftale nærmere om levering med den enkelte butik.

Købet og betalingen foregår direkte mellem dig og butikken.

Ansvar for levering af varer?

Butikken har ansvar for varen indtil pakken er afleveret udenfor din dør. Når varen er afleveret ved din hoveddør, er varen dit ansvar. Aars Handelsstandsforening eller butikken du har købt den af, kan ikke gøres ansvarlig for varen herefter. Aars Handelsstandsforening er en forening, der yder en frivillig service og kan på intet tidspunkt stilles ansvarlig for leveringen og for varen.

Hvordan bytter jeg mine varer?

Eventuel ombytning af varer aftales direkte med den enkelte butik.

Oplysninger

Aars Handelsstandsforening
Himmerlandsgade 81 st.
9600 Aars
CVR-nr. 69024718

info@voresaars.dk

Betaling

mobilepay_logo_blue
Alkohol_270X270

Kurv

luk
Scroll To Top